Urgenties

Wachtdienst en Urgenties

Tijdens de week

  • Zo vroeg mogelijk bellen vanaf 9u
  • behandeling na school- of werkuren is niet steeds haalbaar;
  • afwezigheidsattest kan verkregen worden.

+32(0)11 44 71 09

weekends / feest- en brugdagen

9u00 – 18u00 | € 1,50 / min.

+32(0)90 33 99 69

Elektronische getuigschriften

Vanaf heden werken wij met elektronische getuigschriften. Dit houdt in dat je het getuigschrift niet meer zelf bij het ziekenfonds moet binnen brengen.   Het bedrag dat je terugkrijgt wordt binnen een paar dagen automatisch op je rekening gestort.

enkel telefonisch bereikbaar tijdens aanwezigheid van onze assistente

Door de extra maatregelen die wij hebben getroffen t.g.v. de corona crisis, kunnen wij zelf geen telefoons meer beantwoorden tijdens de afwezigheid van onze assistente.  U kan steeds een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

voorzorgsmaatregelen tijdens uw tandartsbezoek

Alleen SYMPTOOMVRIJE patiënten MET EEN AFSPRAAK kunnen de praktijk betreden, kom ALLEEN of indien het niet anders kan met maximaal één begeleider. IEDEREEN moet een MONDMASKER dragen bij het betreden van de praktijk. ONTSMET UW HANDEN bij het binnenkomen met de alcoholgel in de inkomhal en raak daarna niets meer aan , ook niet uw GSM.  Respecteer de 1.5 METER AFSTAND IN DE WACHTZAAL, neem enkel plaats op de zitjes zonder kruis. BETAAL bij voorkeur ELEKTRONISCH.  Het toilet gebruiken enkel in uiterste nood.    

Patiëntenstop

Om de kwaliteit van de zorgen te bewaren en de wachttijden te beperken nemen we geen nieuwe patiënten meer aan met uitzondering van gezinsleden van patiënten die al ingeschreven zijn in onze praktijk. Alvast bedankt voor jullie begrip.