Urgenties

Wachtdienst en Urgenties

Tijdens de week

  • Zo vroeg mogelijk bellen vanaf 9u
  • behandeling na school- of werkuren is niet steeds haalbaar;
  • afwezigheidsattest kan verkregen worden.

+32(0)11 44 71 09

weekends / feest- en brugdagen

9u00 – 18u00 | € 1,50 / min.

+32(0)90 33 99 69

Geen nood als u in 2022 niet bij de tandarts bent geweest

Uw tandartsbezoek van 2021 telt ook mee om in 2023 in aanmerking te komen voor maximale terugbetaling. Het is dus geen probleem als u in 2022 geen afspraak meer kan vastleggen voor een controle.

dragen van een mondmasker niet meer verplicht

Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht.  Uiteraard is dit vrijblijvend nog steeds mogelijk. Gelieve uw afspraak wel te annuleren indien u symptomen heeft.

Patiëntenstop

Om de kwaliteit van de zorgen te bewaren en de wachttijden te beperken nemen we geen nieuwe patiënten meer aan met uitzondering van gezinsleden van patiënten die al ingeschreven zijn in onze praktijk. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Elektronische getuigschriften

Vanaf heden werken wij met elektronische getuigschriften. Dit houdt in dat je het getuigschrift niet meer zelf bij het ziekenfonds moet binnen brengen.   Het bedrag dat je terugkrijgt wordt binnen een paar dagen automatisch op je rekening gestort.

enkel telefonisch bereikbaar tijdens aanwezigheid van onze assistente

Tijdens afwezigheid van onze assistente kunnen wij zelf geen telefoonoproepen beantwoorden.  U kan steeds een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Indien mogelijk, gelieve ons te contacteren tussen 9u en 12u.